Κάντε κράτηση  

Slider

 • Esperides Hotel
  Το λιμάνι της Κω
 • Esperides Hotel
 • Esperides Hotel
  Η Υποδοχή μας
 • Esperides Hotel
  Το ξενοδοχείο μας
 • Esperides Hotel
  Η Βεράντα της Υποδοχής
 • Esperides Hotel
  Μαγευτικά τοπία
 • Esperides Hotel
  Μαγευτικές Παραλίες

3 λόγοι για να

KANΕTE ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ

Εγγυημένα οι καλύτερες τιμές

Οι καλύτεροι όροι κράτησης

Οι καλύτερες προσφορές στη σελίδα μαςBook Now

Esperides Hotel

Το στολίδι της πόλης μας - Κως

Το ξενοδοχείο Esperides βρίσκεται στην καρδιά της πόλης μας, στο κοσμοπολίτικο νησί της Κω! Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση όπου η τοποθεσία σε συνδυασμό με τις παροχές του καταλύματος αποτελούν τους λόγους επιλογής του από τους ταξιδιώτες.

Η κεντρική του τοποθεσία είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για τους διαμένοντες αφού μπορούν οποιαδήποτε στιγμή σε μικρή απόσταση να ανακαλύψουν επιλογές όπως εστιατόρια και καφέ μπαρ ή αγορές με μικρά παραδοσιακά και μεγαλύτερα εμπορικά μαγαζιά, αλλά και άλλες επιλογές διασκέδασης.

Τα στούντιο και διαμερίσματα τα οποία είναι φωτεινά και με εξοπλισμένες μικρές κουζίνες χαρακτηρίζουν το ξενοδοχείο Εσπερίδες και προσφέρουν ιδιωτική τουαλέτα όλες τις απαραίτητες εξυπηρετήσεις για την άνετη διαμονή των φιλοξενούμενων μας.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην πισίνα μας, η οποία περιστοιχίζεται με επιλογές φυτών και λουλουδιών, αναδύοντας ένα ξεχωριστό άρωμα και όμορφη οπτική.

Το ξενοδοχείο μας είναι το δικό σας ορμητήριο σε πολλαπλές επιλογές εξορμήσεων είτε σε αξιοθέατα, είτε σε παραλίες σε ένα συνδυσμό της γαλάζιας θάλασσας και των ιστορικών επιλογών τα οποία μεταλλάσονται σε ένα πραγματικά σπάνιο τοπίο!

Η διεύθυνση του καταλύματος και το προσωπικό είναι έτοιμοι να σας χαρίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στν Κω.

Guest book

Your feedback means the world to us.

Δεν υπάρχουν σχόλια...